BitIQ granskning

Om du vill fördjupa dig i kryptovalutans värld måste du hitta en av de bästa kryptobörserna.

Med mer än 10 miljoner användare är BitIQ utan tvekan en av de mest populära virtuella valutasidorna. Plattformen gör det enkelt att köpa, sälja, handla, skicka, ta emot och till och med tjäna kryptovaluta. BitIQ är också fullspäckad med funktioner och fylld med spännande extrafunktioner.

Men kan den anses vara en av de bästa kryptohandelsplatserna? Och är det rätt för dig?

I den här BitIQ-recensionen kommer vi att avslöja allt du behöver veta om plattformen. Så läs vidare och bestäm dig själv!

Vad är BitIQ?

BitIQ lanserades först under namnet Monaco Technologies som en lösning för kryptobetalningar, men övergick snabbt till att bli en fullservice kryptohubb. Idag erbjuder varumärket olika funktioner och produkter. Dessa inkluderar BitIQ-börsen, mobilappen, plånboken och kreditfaciliteten.

Plattformen är belägen i Hongkong och välkomnar användare från över 90 länder, med förbehåll för jurisdiktionsbegränsningar. En bra sak att avslöja i denna BitIQ användarrecension är att du kommer att upptäcka att klientsaldon skyddas av varierande försäkringar och regleringar, beroende på var användaren befinner sig baserat på vilken valuta de innehar.

Hur BitIQ fungerar

BitIQ erbjuder en rad olika funktioner. För att få tillgång till dem måste du registrera dig och skapa ett konto. Du kan registrera dig med hjälp av en e-postadress och ett lösenord. Men innan du kan sätta in fiatvaluta på ditt konto eller börja göra affärer måste du också verifiera din identitet.

Verifiera din identitet på BitIQ
BitIQ-börsen tillämpar protokollet Know Your Customer (KYC). Så för att uppfylla webbplatsens verifieringskrav måste du ange ditt fullständiga namn, ladda upp en kopia av ett statligt utfärdat ID-kort och skicka in en selfie för att bevisa att du är den du säger att du är.

Efter detta kommer BitIQ-teamet att verifiera ditt ID och du kommer att kunna börja använda plattformen. Tänk dock på att processen kan ta upp till tre arbetsdagar.

Om du är baserad i ett av de länder som stöds av BitIQ och vill få tillgång till vissa funktioner kan ytterligare verifiering krävas. När du till exempel ansöker om ett VISA-kort från BitIQ måste du också lämna bevis på din adress.

Vilka valutor finns tillgängliga på BitIQ?

För närvarande kan mer än 100 digitala valutor handlas på BitIQ, inklusive plattformens eget BitIQ-mynt Cronos ($CRO).

Det är dock värt att notera att inte alla digitala tillgångar är tillgängliga i alla jurisdiktioner, så din plats kan hindra dig från att handla med vissa valutor med ditt företagskonto eller investeringskonto på BitIQ.

Utöver detta stöder BitIQ mer än 20 fiatvalutor, inklusive USD, GBP, EUR, AUD, CAD, HKD, JPY, ZAR, RON, PLN och NZD.